MEMORIJAL – MARINA

BIANKA MIKŠIĆ KASUN

Prije više od dva desetljeća u Marininom srcu zapalila se jedna mala iskra kada se prvi puta susrela sa pasminom rottweiler. Ta iskra je s vremenom prešla u jednu vatru, plamen toliko velik kakav mnogo ljudi ne nosi u srcu. Svi mi volimo ovu pasminu no kad čuješ Marinu kako priča o rottweilerima shvatiš da tvoja iskra nije dorasla njezinom plamenu.

Nakon što je u njezin dom ušao prvi rottweiler posvetila se radu a kasnije i izložbama. S vremenom otvara uzgajivačnicu imena “Majestic Rott” te je već samo “A” leglo rezultiralo izrazito uspješnim i kvalitetnim psima. Ljubav prema pasmini i stečeno znanje dovodi je do toga da postaje sutkinja za eksterijer pasmine a svoje stručno mišljenje dala je na mnogim značajnim izložbama u svijetu. Obnašala je i funkciju glavne voditeljice uzgoja Hrvatskog Rottweiler kluba gdje je osim pregleda legala uzgajivače uzgajivačima skretala pažnju na zdravlje i eksterijer pasa.. Bila je potpuno predana svim svojim pozicijama.

 Hrvatski Rottweiler klub odlučio je jednom godišnje održati Marina Memorijal Bianka Mikšić Kasun kao smotru bez dodjele kandidature kako bi spojili sve za što je plamen u njezinom srcu gorio – rottweilere, klub i izložbe.

GALERIJA FOTOGRAFIJA